De ce cred romanii ca Jeffrey Franks e rau

Citesc in ceva site ca un jurnalist inteligent s-a gandit sa testeze generozitatea lui Jeffrey Franks si s-a deghizat in cersetor, l-a abordat pe femeist si i-a cerut niscai euroi. Omul s-a eschivat si nu i-a dat un sfant. Concluzia? Jeffrey Franks e rau! Zgarcitul dracului!

In acelasi timp, nea Franks vine in RO si cere bocului sa nu strice socotelile femeiste prin masuri utile cetateanului roman bolnav de creditita cronica. Bocul se pare ca si-a tuguiat buzele si a aplicat un pupat apasat pe obrajii sezutului delegatului FMI si probabil ca, de dragul transelor pe care o sa le platim pana la 90 de ani, treaba o sa se faca dupa cuvantul lui Franks. Concluzia? Niciuna, ca doar n-o sa judece romanul atat de departe…

Acuma, de ce face Franks legea in Romania si e deasupra primului-ministru si a presedintelui? Pai, e simplu, presedintele si bocul l-au adus. I-au cerut bani, iar camatarul a pus conditii. Asa ca Franks nu e rau, ci doar isi exercita dreptul de a dicta conditiile, contra fisicuri cu euroi. Concret? „Ba, Romania, io, FMI, dau banu’? Deci gura mica si da-i bataie si joaca dupa cum iti cant!

Ce au facut astia ai nostri cu banii?

Pai:

  • i-au dat bancilor, care i-au scos afara din tara, normal ca s-au evaporat si tara tot prost merge;
  • i-au dat la pensii si salarii, deci cheltuieli, nu investitii, logic ca nici nu se vad;
  • i-au bagat in frunza taiata la cainii din marea Carpathian Garden din care cine poate sare gardul – etc.

Dar asta e alta chestie, eu voiam numa’ sa zic ca, desi are cea mai antipatica mufa din lume, nu Franks e ala al dracu’, iar faptul ca nu da la cersetori e ceva normal, nu il face nici bun, nici rau. Al dracu’ e Basescu, cu bocul lui cu tot, iar poporul e prost inca o data, ca-l crede al dracu’ pe Franks. Sa fie FMI noul corp de moguli care vor Sarea si Posta? :)))

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s