Lu’ madam Udrea nu-i place televizoru’

Pai nu-i place. Asta a zis madama Cocosh (sursa, aici):

Ştim că avem o bătălie de dus cu televizorul. Pe noi nu PSD şi PNL ne încurcă. Ei sunt de ignorat […]. Nu PSD şi PNL fac opoziţie PDL, ci cele două televiziuni.

Niciodata regimurile autoritare / totalitare nu au iubit presa… decat atunci cand le era aservita. Din pacate, catre asa ceva ne indreptam, in caz ca nu v-ati prins inca. Daca astia mai stau mult cocotati pe putere, e vai de noi, la propriu. Ceasca o sa ni se para simpatic, macar aveam joburi si nu muream de foame, desi muream de pofta si trebuia sa stam cu gura inchisa. Cu astia o sa murim si de foame, nu de alta, dar ii impileaza fix pe aia care (mai) muncesc.

In fine, revenind… nu zic ca mogulii ar fi ingerasi, ca nu-s, dar in momentul asta indeplinesc o functie democratica. Iar functia asta o deranjeaza pe coana Cocosh. Mai ales acum, cand Geoana a fost exclus (inca nu inteleg ce mama dracului a fost in testele pesedacilor, sa-si taie craca din senat!) si nimic nu mai sta in calea OUG-urilor, HG-urilor si comenzilor lui Base, jaba zice Boc ca nu-i asa.

Macar mai avem presa. Nu TVR, ca ala e tot pupator de funduri portocalii si, din pacate, acopera toata tara, inclusiv bojdeucile troglodite de votanti semidocti si cosangvinizati. Nici la B1TV nu e adevarul, nici la Zero si Unu-zero TV, nici la ProTV… Au mai ramas mogulii cu ce acoperire au ei, mai putin in curul tarii si mai mult in locurile unde a mai intrat lumina, dar e ceva. E mai bine decat nimic si Bucurestiul conteaza.

Normal ca o supara, o „impiedica” pe coana Udrea.

Anunțuri

Un comentariu la “Lu’ madam Udrea nu-i place televizoru’

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s