Croitorașul cel viteaz (sau cât de jegos e războiul)

Performanta lunetistului a avut loc in 2009 si a fost povestita intr-o carte despre razboiul din Afganistan, odata cu publicarea unor fotografii extraordinare. Englezul a reusit sa doboare doi talibani cu un singur glont, de la o distanta de 196 metri.

Ba mai mult decat atat, cei doi talibani se aflau pe o motocicleta, incercand sa paraseasca o zona de conflict.

Sursa.

Uite ce frumos e prezentată știrea piaristă pentru armata ăstora, care (ca și Biserica noastră) are nevoie de buget din ce în ce mai mare. Ce minunat sunt presărate cuvintele-cheie, care să arate cât de tare era lunetis Croitorașul cel viteaz, departe, cu pușca lui cu lunetă, ferit de pericolul ca talibanii turbați de pe motocicletă să-l muște de popoul îmbrăcat în camuflaj soft-shell.

Și cum a performat lunetis Croitorașul cel viteaz, în condițiile în care câinii turb talibanii fugeau, deci erau în mișcare, și fugeau pe un motor, deci erau în mișcare rapidă!

Dacă aveți vreun dubiu că treaba asta face parte din info-ops, căutați prin colțurile (care fac de-acum păienjeni, s-au uitat!) ale istoriei și observați cum prezenta propaganda lui Hitler faptele de așa-zisă vitejie ale armeților arieni împotriva câinilor evrei.

Jegos.

De fapt, în știrea respectivă este vorba despre cum un nene bine echipat a omorât cu sânge rece, de la o distanță convenabilă, doi oameni care fugeau să-și scape viața.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s