E-urile ucigașe: FAIL

Că mă tot seacă diverse prietene cu E-urile astea (și că am fost și eu frăieruță să cred aiureala, destulă vreme), pun o simplă întrebare.

E un fel de mantră să spui (sau să auzi) că E-urile sunt rele rău, provoacă boli urâte, cancer! Se zice și că alimentația noastră „nu mai e ca pe vremuri” și e „plină de E-uri toxice„. Că roșia e OMG și că ardeii sunt de plastic. Ucigașe. Toxice. Ne omoară!

Și atunci…

… de ce mama naibii, în țările în care se mănâncă cele mai multe E-uri și OMG-uri (adică țările dezvoltate), speranța de viață a crescut și crește în continuare.

Atât de nasoala e treaba cu creșterea speranței de viață și atât de serioasă, încât vor să ne pensioneze la 70 de ani, că totată alcătuirea cu pensiile e o varză – de unde să știe bietul Bismarck că n-o să mai crăpăm întru domnu’ înainte să beneficiem de banii băgați în sistem?

Așa că, have a break. Nu ne omoară E-urile, nici OMG-urile. Ne omoară stresul, dacă e să ne omoare ceva. A, și gazele de eșapament. Și țigara. Și drumurile. Și grija că cineva vrea să ne omoare. Și gata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s