M-am liniștit: maidanezii nu vor fi eutanasiați. Mă enervez: maidanezii vor rămâne pe stradă.

Mda. Știu că sună ușor aberant ca, deși ăia (comisia lu’ Sulfina Barbu) au votat ca maidanezii să fie eutanasiați, eu să mă relaxez și să ȘTIU că, deși, poate, unii câini vor sfârși prematur prin bazele ASPA, restul de patrupede lătrătoare comunitare vor trăi în continuare.

Cum de sunt atât de sigură?

Păi avem în față cea mai tare schemă pedelistă de deturnat bani publici, după aia cu bisericile și prestațiile sociale.

Iată cum.

1. Pe străzi sunt 100000 de câini, zic autoritățile. ONG-urile zic că-s vreo 30000 – 40000. De unde diferența de cifră? Chiar așa o mare diferență de estimare? Greu de crezut.

Ia să vedem. Dacă, potrivit noii legi, autoritățile locale eutanasiază încasează banii de eutanasie pentru 100000 de câini, când ei sunt doar 30000, ce avem? Păi… 65 de euro eutanasia înmulțit cu 70000 (diferența, câini inexistenți) =  4.550.000 EURO! Mamă! Tot bănetul ăsta se scurge din buzunarele noastre în buzunarele lor, doar ca să omoare niște animale care nu există.

2. Asta e tare de tot:

Directorul ASPA a declarat de curând pentru Gândul că pe străzi ar trebui să rămână 10.000-15.000 de câini. „Dacă adunăm toţi câinii de pe străzi nu avem capacitatea să gestionăm pisicile şi şobolanii. Consider că pe străzi ar trebui păstraţi cam 10.000-15.000 de câini„.

Sursa: aici

Adică ăsta vrea să ne spună relaxat că, orice am face, că îi omorâm sau nu, tot rămân câini pe stradă, și nu doi, trei, ci cinșpe mii, adică jumătate din ăia care sunt acum pe stradă! Că, dacă „Aproape 1.500 de persoane, dintre care 274 copii, au fost muşcate în Capitală de câinii fără stăpân, în primele două luni ale anului, conform datelor transmise Prefecturii Bucureşti de Centrul Antirabic din Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş„, cum pe stradă sunt 30000 de câini (mai crede cineva gogoașa cu 100000? eu, nu!), înseamnă că cel mult se vor reduce la jumătate mușcăturile. Și basta. Că ăla zice că trebuie să rămână câini în Calcutta și Mumbai, alias București, că altfel ne invadează, domnule, pisicile!

3. Pentru cine nu a prins încă șpilul, treaba e așa:

  • ăia încaseaza suma aia uriașă și nu omoară niciun câine.
  • mai încasează preț de 15000 de câini si omoară la ei, să se vadă sânge de maidanez la știri, să creadă boii că autoritățile stârpesc cotarlele.
  • pe străzi rămân 150000 de câini și se mai încasează bani gros, periodic, ca să se eutanasieze ăia mulți care se tot reproduc, nene, pe stradă, și trebuie să tot omorâm la ei, să nu fie mai mult de 15000.
  • câinii morți nu pot fi verificați de nimeni că-s morți sau nu (spre deosebire de cei sterilizați, care rămân vii și oricând pot fi căutați, după crotalie) – cadavrul apare în hârțoage că e ars la Protan, deci ce mai faci, cauți cenușa câinelui, să afli dacă e mort sau nu sau daca măcar a existat câinele ăla din scripte? NU! Nu ai cum. Iar ONG-urile nu vor mai avea voie să asiste la eutanasii, deci ăia n-or să omoare nimic și doar or să scrie hârtii și or să încaseze banul. Ta-da!

Iar tactica e necesară acum, că vine campania electorală și au nevoie de bani de afișe.

Așa că-s calmă, n-or să omoare cîini. Doar or să ne ia banii. Iar maidanezii or să rămână pe străzi, chestie care, mie una, nu-mi convine deloc. Adică ăia iau banii mei și îi dau la Biserică, îi dau la eutanasii fictive și așa mai departe, iar eu cu fii-mea călcăm în căcăței de maidanez în parc și găsim căpușe pe pisica din casă, aduse, pesemne, pe încălțăminte.

Halal.

Reclame

Un comentariu la “M-am liniștit: maidanezii nu vor fi eutanasiați. Mă enervez: maidanezii vor rămâne pe stradă.

  1. Pingback: Maidanezii. Cine plânge, n-are de ce. Cine râde, n-are de ce. | Litere si cifre

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s