Trash Bin Laden. Obama killed Osama.

Azi dimineață amânam cu grația obișnuită momentul de ieșire din plapumă. Și, pe când mă luptam cu alarma telefonului, soțul meu mi-a spus vestea: „l-au dilit pe Bin Laden”.

Așa că am lăsat somnul și am sărit din pat, țuști la televizor, să văd minunea. Obama se lăuda de mama focului cu acțiunea pe care a autorizat-o el, au luptat niște bravi americani și nimeni nu a fost rănit, dar Obama a autorizat acțiunea și Bin Laden a murit și el, Obama, a fost cel care a autorizat acțiunea și tot așa.

Încă buimacă de somn, mi-a trecut așa, prin minte… ce e cu atâta PR planetar pe ăștia, dom’le?

Păi Marea Britanie își face super PR afectiv cu nunta celor doi porumbei (am tot auzit făcându-se referire la Kate ca fiind o Cenușăreasă – stupid! – fata asta provine dintr-o familie de commoneers cu bani mulți). Casa regală britanică își organizează un boost de imagine, țara face banuți mulți, mulți (750 de milioane de lire sterline?) și așa se mai închide din gura stângii care se vaită gureșă că monarhia cea de formă nu mai ajută la nimic și doar cheltuie bani aiurea.

Coincidență sau marketing regal?

Apoi, popimea catolică, scăldată în ultima vreme până la tonsură în scandaluri de pedofilie, profită de imaginea defunctului papă Paul al doilea, mult mai simpatic decât ăsta de acum, care arată (literalmente) ca dracu’ și o pune de o beatificare. Treaba e de un ridicol fantastic. Cică papa ar fi vindecat o mincinoasă de călugăriță care ar fi avut parkinson și acum nu mai are (d’oh – poate tremura de la sevrajul de împărtășanie și a reluat obiceiul bahic sfânt după vizita papei și na, nu mai tremură). Cu tot ridicolul, presa a primit un hering roșu gras și mare, pe care să-l facă plachie și saramură zile în șir de acum, poate se mai sting scandalurile, uită presa de ele și se ia cu altele și ies clericii pedofili din atenția publică. Nu-s proști popii și în mod evident cunosc teoria agendei.

Coincidentă sau planificare strategică?

Și azi, nici bine terminat weekendul de miere britanic și circul beat… religios din Vatican, că – poc! – știrea zilei, picată într-un moment atât de convenabil. PR american, vin alegeri și acolo, plus că e criză, dolarul e cam târnosit și are nevoie de o revigorare. Așadar, eroul  SUA (chiar el!), Barack Obama (yes, we can!), l-a terminat din fotoliu, pentru că de acolo a autorizat atacul, pe teroristul nr. 1 al lumii, Osama Bin Laden. Pe care, după ce l-au identificat, pozat, filmat, autentificat, l-au aruncat – pleosc! – în mare. Tradiție musulmană. La fel de convenabil, nu-l mai pescuiești din mare dacă e nevoie de investigații suplimentare. În orice caz, Barack Obama, acuzat că e musulman, a dat lovitura de grație teroristului Bin Laden. După ce, acum nici o săptămână, și-a publicat certificatul de naștere, să vadă populația că e născut în America.

Coincidentă sau campanie electorală?

Anunțuri

7 comentarii la “Trash Bin Laden. Obama killed Osama.

  1. „așa se mai închide din gura stângii care se vaită gureșă că monarhia cea de formă nu mai ajută la nimic și doar cheltuie bani aiurea.”

    In realitate, valoarea turistica a infrastructurii regale este destul de mica. Doar cateva palate sunt de valoare turistica, in rest e pretext.

    „Coincidentă sau campanie electorală?”

    Eu as mentiona faptul ca locuinta lui Osama e la mai putin de 1 km de o scoala militara importanta, deci Osama era vecin cu serviciile militare si secrete. Nu cred ca e coincidenta…

    • Trăim și vedem. Oricum, tot ce mi-aș dori ar fi să nu mai aud de atacuri, bombe, războaie și alte chestii similare, ci de tratamente noi pentru boli gen cancer, SIDA, boli rare, invenții noi, descoperiri, strategii de a scoate din foame și din analfabetism populațiile sărace și altele asemenea, dar… asta e situația. Omul e un animal care vrea putere.

  2. Pingback: Ghaddafi is dead. Ups, rămâne America fără dușmani « Litere si cifre

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s