Ce mai zic hingherii

Scrisorica asta tâmpițică este publicată pe site-ul indivizilor, altminteri creștini, care se numesc „Autoritatea pentru Supravegherea si Protecția Animalelor” și este semnată de Hingherul-Șef portocaliu, domnul Toni Lorentz.

Informare

Stimaţi bucureşteni, 

După cum aţi putut observa, legea privind gestiunea câinilor fără stăpân se naşte foarte greu în Parlamentul României.
Primăria Municipiului Bucureşti depune eforturi consistente pentru a ţine sub control înmulţirea necontrolată a câinilor pe străzi. De la începutul anului şi până în prezent au fost sterilizate peste 1.000 de femele gestante. Evident, nu toate femelele sunt sterilizate. Facem, în continuare apel la bunăvoinţa dumneavoastră pentru a ne semnaliza prezenţa femelelor nesterilizate.
De asemenea, facem apel către iubitorii de animale să nu mai lase pe trotuare şi în spaţiile verzi hrana pentru câini şi pisici. Pe lângă aspectul inestetic şi distrugerea spaţiilor verzi amenajate din bani publici, există riscul înmulţirii numărului de şobolani.

Vă mulţumim,
Director general 
Robert Antonio Lorentz

Zice hingherul așa, cu ceva regret, că legea uciderii animalelor „se naște greu”. Să folosești, referindu-te la legea uciderii de animale, fix opusul binar (naștere-eutanasiere) mi se pare fie lipsă de proprietate a termenilor, fie ironie macabră fie, pur și simplu, prostie. Lucrul la legea în cauză este mai degrabă travaliul avortului unui embrion înspăimântător de malformat, nicidecum o naștere. Ce se întâmplă acum în Parlamentul României nu este o naștere, este o distocie sinistră, iar PDL-iștii se străduiesc din răsputeri să aducă pe lume un monstru.

Hingherul ne mai asigură că biata Primărie a Municipiului București se luptă din greu cu maidanezii citadini și că, în urma luptei acerbe (eroic!!!) au sterilizat o mie de cațele (și mai eroic!!!), din ianuarie până acum. Adică, în aproape 5 luni. GIA și RAR sterilizează mia pe săptămână, domnule Hingher-Șef, și nu se mai plâng atât. Și fac asta cu fonduri private, obținute din donații, nu cu banii publici. Penibil, domnule Hingher-Șef.

După ce ne asigură că luptă de mama focului, domnul Hingher a găsit și vinovații pentru inesteticul din București. Cine să fie vinovați de noroiul lucrărilor de la străpungerea Uranus, de jegul lăsat în urmă de votanții PDL care își strigă fetițele de 7-8 ani „Făh!” prin Cișmigiu, de cojile de semințe ale acelorași votanți, răspândite pe trotuare și prin stațiile de troleibuz și de câte și mai câte chestii inestetice? Iubitorii de animale care dau mâncare câinilor! (Atenție, isterici – nu am spus că e normal să lași mâncare pe stradă – nu este, dar de aici până la a considera că cei care lasă mâncare sunt unicii vinovați de mizeria bucureșteană, e care lungă). Tot mâncarea e de vină că se înmulțesc șobolanii. Păi, domnule Hingher, nu ziceați deunăzi că trebe cinșpe mii de câini pe străzi, ca să nu se înmulțească șobolanii? Sau nu mai sunt atâția câini și nu mai aveți ce eutanasia, acum e problemă cu rozătoarele? Mâine ce problemă o să mai apară, din cauza iubitorilor de animale? O să cadă Băse? Să dea Unicornul…

PR prost, pregătiri intense pentru hingheriadă. PDL o să facă bani și din piei de câine. Vin alegerile!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s