Încă două site-uri la blogroll: „Sclavii lui Dumnezeu” și „Blog de reflexie asupra problemelor apăsătoare”

Sclavii lui Dumnezeu” (sau „Sclavii lui dumnezeu”, nu știu, că treaba asta e ca aia cu Adevăr cu A mare și adevăr cu a mic) Este blogul lui godless1859 și este plin de sfinte blasfemii și de idei interesante. O postare recentă este despre felul în care religia frânge spiritul liber al omului și abilitatea nativă de a raționa și îl transformă într-un sclav, obedient, umil, fără speranță în afara sistemului dogmatic.  Face bine să știi că nu ești singurul/singura care se confruntă aproape zilnic cu religioși și fixațiile lor.

Blogul de reflexie asupra problemelor apăsătoare” al lui Lucian Vâlsan exact asta conține, reflexii… și reflecții. Chiar dacă atitudinea lui a propos de câinii străzii îmi displace și nu pot fi de acord cu el nici în ruptul capului (deși maidanezii sunt  într-adevăr o problemă apăsătoare), îmi place cum scrie, ce scrie și cum argumentează. Chiar dacă postează câte un kilometru odată, nu ai cum să te plictisești. Dintre articolele lui recente, îl recomand în mod special  pe cel despre motivele pentru care ateii devin din ce în ce mai furioși și nu pot ignora religioșii și creștinismele lor.

Reclame

2 comentarii la “Încă două site-uri la blogroll: „Sclavii lui Dumnezeu” și „Blog de reflexie asupra problemelor apăsătoare”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s