Cine e vinovat de accidentul lui Huidu?

Mă tot gândeam eu azi că lipsea ceva din Social Media. Și am realizat că, încă de ieri, lipsește Jobs. L-a luat Huidu, prin proximitate newsworthy și acum vuiește tot românul conectat că vai ce vinovat, vai bietul de el, aoleu ce tragedie, ce blestem, ce criminal.

Ideea e că degeaba se frăsuie toată lumea cu păreri și dezbateri – nu contează decât ce vor stabili polițaii și judele și basta. În rest, e trăncăneală de gospodine și gospodini fără treabă acasă.

Ia să nu mă las mai prejos, să-mi iau un polonic convingător în mână, să-mi proptesc cealaltă mână în șoldul încins cu un șorț de bucătărie și să-mi dau și eu cu părerea. Eu nu zic, dom’le, că Huidu e blestemat. Că doar el a avut ML. Că ML-u’ și-a boțit numa’ nasu’, puțin, așa, până la radiator. Vorba unui prieten, mașina aia, dacă îi dai câteva ciocane și știi unde să apeși, pornește. Așa că zic că Huidu e binecuvântat. Huidu e viu, dom’le. Ăia cu Loganu’ nu-s.

Și acum, după introducere, părerea.

Mie îmi pare că de vină e Dacia Renault, cu sărăcia aia de Logan, un butoi de varză cu roți, ieftin ca un copârșeu și la fel de comod și de sigur. Păi e o chestie de-a dreptul criminală să pui în vânzare un hârdău căruia să-i sară motorul până pe locurile din spate la impact frontal. În fine, măcar acum poate să vadă toată lumea din toate pozițiile cum se face Loganul dacă se dă la el vreo mașină mai mare și mai hotărâtă, ca huiduma lui Huidu.

Și dacă să vinzi Loganurile e crimă, e chiar cu premeditare să le mai faci și ieftine, să și le permită tot amărâtul care nu are bani de Mercedes.

Oare este vreo statistică a numărului de morți în accidente de circulație raportat la marca mașinii în care se aflau?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s