Google+

Google+ a început să fie cool.

Google+ a început să fie cool.

Azi noapte nu am avut cum să dorm (e complicat când fii-mea bate toba și sunt de pază cu siropul de tuse), așa că am prins un moment istoric – secunda în care Google+ a dat liber firmelor să-și facă pagini. Chestia asta e o revoluție, și iată de ce:

Google+ aduce și firmelor o zonă de interes – așa că firmele se pot pregăti să interacționeze și cu cei care au conturi google (nu numai Google+, ci și gmail și altele – va fi așa de ușor de integrat pentru cei care au deja cont!).

Google+ e pui de Google, deci ce scrii în G+ va fi indexat altfel (mai repede, mai bine) decât ce scrii pe Facebook (sau pe Twitter, cu care nu mai au contract). SEO goodie!

Google+ nu te lasă să agresezi userii – ca firmă, nu poți adăuga la Cercuri oameni care nu te-au adăugat întâi ei pe tine. Firmele ar trebui să fie recunoscătoare – vor ști exact cine este interesat de ele! Și nu, numărul de like-uri nu spune mare lucru despre eficiența unei campanii!

Google+ nu te lasă să faci campanii cu aplicații în Google+ – ceea ce aduce credibilitate, pentru că scutește userul de clickul enervant din Facebook care îi cere un Like pentru a participa sau, și mai rău, acces la date.

Am mai scris despre asta și în altă parte, deci să nu vă mirați că găsiți chestii similare despre treaba asta pe net.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s