Românii sunt deștepți

Românii sunt de toate

Românii sunt de toate

A apărut o nouă campanie (publicitară, vor să te facă să iei ciocolata), care zice că românii sunt deștepți.

Sigur că sunt. Românii inventează chestii. Dacă stai să te gândești bine, nici nu contează că le inventează ca să nu muncească, important e că românii sunt deștepți și se gândesc la chestii la care fraierii nu se gândesc. Și că le ies chestiile alea (inclusiv campaniile publicitare).

Deci românii sunt deștepți și știe toată lumea.

Dar se pare că ce știe toată lumea, nu știe Google. Și cică să-l învățăm. Să căutăm și noi pe Google despre români, dar cum că-s deștepți, nu altfel.

O chestie însă n-a observat nimeni. Românii or fi cum o fi. Deștepți sau nu, păduchioși sau nu, important e altceva.

Românii sunt fericiți!

Iar asta e cam tot ce contează.

Reclame

7 comentarii la “Românii sunt deștepți

 1. Pingback: Românii sunt oameni buni | Litere si cifre

 2. Ma femeie, ai luat-o razna?! pentru femeia cu copiii multi si ai altuia exista HHC… mai bun de 1000 de ori decat un comentariu rautacios la adresa unei amarate fertile. ia aia 50 de euro inapoi de la manafu, ca doamna valentina din bratele campaniei la ciocolata e ca mielu in stare avansata de inanitie din bratele cersetorilor in zilele ce vor urma. fa o donatie si o sesizare la Hopes and Homes for Children… poate tie iti iese mai bine actiunea cu „2 iepuri dintr-o lovitura” decat i-a iesit lui manafu incercand sa pape si el cu pofta din placinta numita „campania cu romanii destepti. si ciocolata lor cu rom”… viitorul ei si al copiilor ei este mai important decat faptul ca nu a fost educata si apoi nici sterilizata pentru asta. te iubesc tare, dar uneori nu stiu ce sa ma mai fac cu tine :))

  • Stai, că cele două poveşti sunt separate… Individa care a crescut natalitatea ţării cu 6 instituţionalizaţi e o situaţie, cea cu grefiera din Timişoara care munceşte cum poate să-şi crească copilul e altceva. Cu totul altceva.

   Dar e bună ideea cu HHC, poate se rezolvă cu chiria aia.

 3. Cele doua povesti nu sunt separate. 1. citeste noile comentarii de pe blogul lui cu mama si chiria. 2. femeia aia a produs primul fat la 12 ani.. oare cu cine si cum? si ceilalti 5? parte masculina nu intra in discutie? tatii nu mai exista cand trebuie arse femeile pe rug de nenorocite ce sunt? cine si cum a dat primul copil la casa de copii? cui a apartinut decizia, ca la 13 ani nu prea ai dreptul la decizi personale de gravitatea asta. unde sunt parintii? rudele? cata stima de sine si incredere in a creste copii are ea? de ce sterilizare la ea? de ce nu vasectomie sau, de ce nu, fascist castrare la ei?…

 4. Pingback: Românii sunt deștepți | Oglinda De Vest .RO

 5. Ba sunt separate. O femeie care avea job a făcut UN copil și acum luptă să supraviețuiască. Alta, care nu avea job, a făcut ȘASE și probabil va mai face, deși toată lumea de la spital i-a spus de fiecare dată că ar fi cazul să se oprească, dacă n-are cu ce-i crește, iar individa a persistat. Nu spune nimeni că ăla care a inseminat-o în mod repetat n-ar trebui să fie răspunzător, dar, până una, alta, femeia este cea care deține „recipientul” din care ies copiii. Din păcate, mama pică la mijloc la faza asta, pentru că nu bărbații vin să nască și nu ei au uter – practic, nu ai cum să dai de ei ca să le explici că-s cretini și că ar fi cazul să se oprească din campania de însămânțare aiurea. Dacă individul ăla nu a priceput că nu se fac plozi așa, pentru câteva secunde de distracție, măcar ea putea să asculte medicii și, după al treilea copil măcar să se gândească la o metodă de contracepție oarecare – sunt convinsă că medicii îi puneau sterilet gratuit, dacă ar fi consimțit la așa ceva.

  Să-ți explic acum de ce nu am o doză mai mare de compasiune pentru femeia cu 6 copii abandonați, care insistă să mai facă. Când am născut eu, era o femeie în salonul alăturat care avea 11 și tocmai ce mai făcuse unul și, așa amărâtă lipită, i-a ținut pe toți cu ea acasă, într-o chițimie de cameră la soacră-sa acasă, și îi creștea pe toți, nu ca aia, care i-a dat statului, să facă borș cu ei. Amărâta asta făcuse cezariană la ultima naștere și doctorul a întrebat-o dacă mai vrea copii, iar ea a consimțit să-i lege trompele. După asta, se lamenta că boul de bărba-su e credincios și nu vrea contracepție, și să nu cumva să afle că ea și-a legat trompele fără voia boului, că dacă se prinde boul că a făcut ea ceva, dacă nu mai naște la anul? Că îi mitralia unul pe an, cel mai mare copil avea 12 ani și, cât a stat ea la spital, fiindcă bărbatul cel credincios, care nu era de acord cu contracepția, nu era acasă (muncea), amărâtul ăla de copil și-a turnat pe el o oală cu apă clocotită și a ajuns la spital, cu peste 60% din corp cu arsuri grave. Minunat, nu? Numai că femeia asta a consimțit să își lege trompele, deși era terorizată de bărba-su, și-a asumat chestia asta, plus că își creștea lângă ea toți copiii. Aia cu șase abandonați nu era nici presată de bărbat, nici nu și-i creștea, nici nu asculta de ce i-au spus medicii, nimic. Ea plodește, punct.

  Iar faptul că a născut prima dată la 12-13-14 ani, da, asta era responsabilitatea părinților și, dacă părinții nu au fost în stare, de aia plătesc taxe de mă usuc, ca statul să se ocupe.

 6. Pingback: Romanii sunt mai buni decat zice Google(Da, “Romanii sunt destepti!”) | Ionut Oprea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s