Ce face lipsa educației

Femeia asta a azvârlit în lume 6 noi oameni, începând de când avea 13 ani. Acum are 28, deci primul din serie are 15 ani și a fost crescut, ca și restul de amărâți, de stat. Iar cel produs zilele trecute, de se miră presa că are 6 kile, va fi crescut tot așa, ca o buruiană. Și, câtă vreme are ciclu, femeia asta intenționează să toarne plozi, pentru că nici nu vrea să să audă de contracepție. Vestea bună e că acum, din cauză că ultimul născut a fost așa dodoloț, are o cezariană. Asta înseamnă că mai are voie să nască o dată, maxim de două ori (dar e supraponderală, deci o dată) fără să-și pună viața în pericol, ceea ce înseamnă că e posibil ca medicii să decidă să-i lege, terapeutic, trompele. Ca s-o apere de ea însăși.

S-a distrus pe sine (cum să trăiești fără copiii tăi, știind că ți-i cresc alții?) și a distrus încă 6 vieți. 7 oameni cu șanse minime la o viață normală, din lipsa de educație a unuia singur.

Pe cât facem pariu că femeia – săracă lipită, dar fertilă – n-are prea multă școală?

Pe cât facem pariu (câștig!) că femeia e credincioasă? (aș plusa că-i baptistă sau penticostală, dar e doar o speculație, cu religiozitatea merg însă la sigur).

Ce e omul, fără educație?

Anunțuri

6 comentarii la “Ce face lipsa educației

    • Eu sunt foarte pașnică și cred că orice ființă umană trebuie respectată – tocmai de aceea, aș vrea mai multă educație, ca să nu se mai ajungă în astfel de situații. Femeia asta nu e de vină că a crescut cum a crescut – e foarte greu să deschizi ochii larg și să cuprinzi lumea, când tu ai stat toată viața în beznă.

  1. Eu cred ca a da educatie sau a influenta viitorul unor oameni (chiar daca doar fiindca te-ai hotarat sa ti-o tragi cu urmari cu ochi), ori a vota (deci a influenta viitorul unei natii) sunt actiuni care implica mai multa raspundere decat sofereala. Iar daca pentru a tine de covrig legal ai nevoie de trecere unor examene si respectarea unor minime necesitati de bun-simt, de ce pentru a te reproduce sau pentru a vota n-ar fi nevoie de un test prealabil si indeplinirea unor minime-cerinte? De ce nu poti sofa daca esti analfabet, dar poti face copii si poti pune stampila pe buletinul de vot?!?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s