Eficiență!

Lorenz hingherul a zis acum două zile că mai sunt 50000 de maidanezi pe străzile Bucureștiului. Citiți toată povestea, e interesant. Apoi:

Maidanez (foto: alegri, 4freephotos.com)

Maidanez (foto: alegri, 4freephotos.com)

Când cu campania pentru semnăturile alea, înainte să se vadă cu sacii în căruță, ziceau pedeliștii că ar colcăi prin cartiere mai bine de suta de mii de mușcători.

Vedeți ce eficienți sunt oamenii ăștia?

Nici bine nu au adoptat legea care le dă voie să taie și să spânzure, că s-a și înjumătățit numărul de cotarle. Și, dintre astea, numai zece mii mai au ovare și testicule (pentru că asociațiile, se știe, folosesc banii din donații ca să joace bambilici, iar câinii se sterilizează singuri, unii pe alții).

Acum, spre sporirea eficienței, mai angajează prinzători. Dacă au reușit să scape de 50000 de câini cu doar doi chiori cu laț, o lege trecută în parlament și o declarație de presă, să vezi ce bine o să fie cu al treilea hingher proaspăt și cu bănuții virați de la stat pentru acțiune. După ce-și fac banii de campanie, după cum e ocupat deja domn’ prefect Eutănăsoaei Atănăsoaei, să vedeți cum iese Lorenz și ne spune că și-au făcut ai lui treaba exemplar și că au rămas doar cei 16000 de jagardei, bufferul anti-șobolani de care zicea acum puțină vreme.

Să nu ziceți că nu v-am zis.

2 comentarii la “Eficiență!

    • Uite, problema cu site-ul se poate considera rezolvată, Animalutze.COM poate oferi o platformă și un subdomeniu unde să se desfășoare toate cele, plus expunerea dată de 8 ani de prezență online, pagina de Facebook și ce mai e.

      Însă mi-e teamă că planul sună minunat, dar nu se va întâmpla… 😦 Eu urmăresc îndeaproape ce se întâmplă, de ani de zile, și se întâmplă… nimic. Adică toată lumea e gata când e de spus rugăciuni acasă sau pe net, de înjurat politicienii și guvernul și pe mai știu eu cine că „nu se face” nimic, de dat like-uri sau de dat click pe attending la evenimente și chiar există participare la acțiuni urgente sau deosebite, dar dacă trebuie efort pe termen lung și disciplină, nu se mai bagă nimeni. 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s