Măicuța cu gemeni

Minune mare zilele astea, o măicuță a născut gemeni.

Din start vă spun că n-am să-mi controlez limbajul, genul ăsta de chestii mă umplu de furie. Și nu, nu că o maică s-a combinat cu un taic și au făcut copii. Nu. Altă chestie mă deranjează.

Dincolo de cele două discuții eterne, una despre inutilitatea normării sexului (chestie pe care o face religia, spre umplerea de vină a omenirii cu porniri normale) și cealaltă despre ipocrizia clerului în chestiunea asta, mai e ceva uimitor (de stupid) la povestea asta.

În primul rând, o gândire sucită.

Adică, femeia a stat până s-a întâmplat, ca să zic așa, logic că și-a dat seama despre ce e vorba (că viața în mânăstiri nu mai e chiar medievală) și a ascuns problema… până când? Ce spera? Să se resoarbă? Să vină Dumnezeu și să facă dispărută sarcina? Să nască pe șest și să scape de copii? Să ce?

Treaba e că a ajuns la spital plângându-se de ceva (colici abdominale) și doctorii au făcut cezariană ca să scoată cauza, care era cu patru ochi, două capete, monstruos de gemelară. Și, ca în cazul sarcinilor gemelare, probabil era prematură măcar puțin, ceea ce explică de ce mama maică n-a spus nici medicilor că e gravidă. (Iar mă întreb, ce s-a gândit? Că n-or să vadă? Că e sistemul medical așa varză în România încât n-or s-o consulte decât de burtită, nu și de gravidenie? Că o să aibă Domnu’ grijă și o să pună pâclă pe ochii scormonitori și degetele atotvăzătoare ale medicilor?)

Idiocracy.

Iar culmea culmilor culmilor e că nefericita… nu-și recunoaște copiii! Din nou, ce e în capul ei? Cum adică, nu-i recunoaște? Io nu cred, dom’le, că-s ai mei. Dar au ieșit din burta dumitale, cucoană maică! Da, dom’le, da’ nu-s ai mei. 

Or fi ai duhului sfânt de sub sutana popii care a realizat minunea concepției în uterul pioasei.

Vai de bieții copii. Asta e problema mea cu situația asta. Adică altă imbecilă s-a înmulțit cu un imbecil (nimic extraordinar), dar copiii rămân să sufere tâmpenia genitorilor.

6 comentarii la “Măicuța cu gemeni

 1. Satana i-a bagat niste ovule fecundate. Sau macar extraterestri.
  Un lucru e insa clar… nu-s copii ei.
  Chestia e ca sunt multi crestini care n-ar accepta explicatia cu Satana sau extraterestri, dar povestea cu fecioara Maria o inghit pe nemestecate.

  Probabil si maicuta asta trebuia sa faca la fel… sa zica „Dom’le, m-a vizitat Sfantul Duh acum 7 luni si uite cu ce m-am procopsit. Cine nu ma crede e antemergatorul Satanei”

 2. Nici nu mă interesează cum a inseminat-o ăla și de ce și ce zice Biserica lor despre asta. Mă interesează ce se va întâmpla cu niște copii care nu au nicio vină că dubioșii ăia doi au făcut sex cuvios sau nu, în, pe și sub chilie.

 3. Se intampla ce se intampla cu majoritatea copiilor : vor fi abuzati si vor avea o copilarie de kkt. E nevoie de multa retardare, sa decizi sa aduci pe lume un copil, in societatea sclavagista si primitiva in care traim. Astia’s retardatii care aleg sa-i faca ( intamplator sau programati, nu conteaza ).

 4. Da, majoritatea copiilor abandonați trec prin abuzuri de tot felul și ajung la maturitate fără să fi avut nici măcar o șansă reală… 😦

  Cât despre decizia de a avea un copil… ei, nu mă simt chiar retardată 🙂 🙂 🙂 Problema e cu cei întâmplători, nu cu cei deciși, ca să zic așa. Până una, alta, cine decide (în cunoștință de cauză) că vrea copil, se mai și ocupă de el. Cine îl face la întâmplare… nu neapărat, ca dovadă cazurile astea.

 5. Indiferent ca te ocupui de copil sau nu, ei tot in mizeria asta de sistem sclavagist vor trai. Tot in societatea primitiva vor fi obligati sa traiasca : sa le multumim din inima parintilor …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s