Calcuttroceni, Bucureștumbai

Ce mai înseamnă în ziua de ai zece minute matinale? Unii beau o cafea în timpul ăsta, pregătindu-se de mers pe unde au treabă. Dar nu toți au treabă sau altă treabă decât să frece menta, așa că unul dintre vecinii mei a ales să folosească intervalul ăsta în cu totul alt mod decât v-ați aștepta.

Ce s-a întâmplat?

Păi al meu a luat mașina și copilul și a pornit către grădiniță, apoi a venit înapoi acasă, ca să mă ia și pe mine și să plecăm amândoi, fiecare pe unde avem de lucrat, respectiv învățat. Mașina a lipsit din locul de parcare fix zece minute.

Și totuși, ce s-a întâmplat în timpul ăsta?

A venit unul să se parcheze repede-repejor, cum se întâmplă în capitala noastră atât de lipsită de locuri de parcare, dar împânzită de mașini? Au venit doreii să sape vreo groapă, cum e adesea posibil, tot pe la noi prin satul cu miniștri?

Neah, neah. Ar fi fost banal.

Deci, ce s-a întâmplat?

Rahat s-a întâmplat. Shit happened, na. Adică, pe locul meu de parcare, aburea, înconjurat de șervețele, un rahat. Vecinul nostru, care de obicei și de ani de zile pune pe locul ăla bețe, frunze, paie și gunoaie, de care numai el știe de unde face rost, a trecut la nivelul următor.

Să aștept să îmi zgârie ușa cu cheia sau să-l caut și să-l nimicesc? (nu știu încă în ce fel, aștept idei creative, groaznice și … legale)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s