Au împuşcat tigrul de la Zoo Sibiu

A evadat animalul, că aşa face orice animal normal când găseşte pe unde. Nimănui nu-i place să stea după gratii, cu atât mai puţin unei sălbăticiuni.

Au pornit după el, că aşa e normal când ai animal periculos liber prin urbe. Nimănui nu-i place să plece la cumpărături şi să dea de tigru în parcare la supermarket.

Până aici, totul normal (n-am să discut că nu e normal să ţii animale sălbatice în cuşcă, e altă discuţie şi nu-i pentru azi).

Numai că imbecilii care s-au ocupat de chestia cu prinsul tigrului au găsit că era mai interesant să îl împuşte, decât să-l tranchilizeze şi pe urmă să-l ridice ca pe sac şi să-l depună înapoi la Zoo.

Aşa că tigrul este mort. Încă un tigru siberian mort. Şi nişte cretini, care or să povestească nepoţilor cum au căsăpit ei un tigru, probabil vor rămâne liberi. Eventual vor fi chemaţi şi data viitoare când o mai scăpa vreun animal de acolo, să „rezolve” situaţia.

Mi-e… Mi-e furie.

Reclame

8 comentarii la “Au împuşcat tigrul de la Zoo Sibiu

  1. Am citit si eu… ingrozitor. Si ce mi s-a parut de-a dreptul infiorator e ca unii si-au adus si copiii, sa se pozeze cu tigrul mort…. Au lasat pusca cu tranchilizante in masina.. ceva de necrezut…

  2. Aproape am dat in clocot cand am auzit de asta, mai ales cand imi imaginam cu cata mandrie vor povesti falnicii vanatori isprava lor vanatoreasca. Dar, nu-i nimic nou in comportamentul maimutelor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s