Donează pentru cei înzăpeziţi!

image

Donaţii la Academia Militară pentru cei înzăpeziţi

Acum o jumătate de oră am aflat de la @piticu21 (via Realitatea TV) că cei care vor să ajute sinistraţii rămaşi fără mâncare, apă, lumină, pot merge la Academia Militară să doneze alimente neperisabile şi chiar şi haine, pături, lumânări. Toate donaţiile vor fi preluate de armată şi transportate acolo unde este nevoie de ele.

Deci, dacă vreţi să fiţi de ajutor, creştineşte sau, pur şi simplu, din solidaritate, mergeţi la Academia Militară şi donaţi ceva, orice, numai să fie util, să hrănească, să lumineze sau să încălzească.

image

Donaţii pentru sinistraţii înzăpeziţi (Bucureşti, Academia Militară)

2 comentarii la “Donează pentru cei înzăpeziţi!

 1. Ma uit la toate posturile de televiziune si ma minunez cum incurajam si promovam lenea, bautura la birtul din colt, taranul dependent de butiqul din sat, dependent de ajutoarele sociale.
  Cum este posibil sa promovezi taranii care in plina iarna nu au lemne, nu au malai, nu au faina, nu au ce manca. Asteapta mancare de la oras, probabil ca in acest secol graul si porumbul creste pe blocuri. Suntem in secolul in care probabil copii cred ca porumbul creste in… tirurile din import sau eu stiu unde.
  Este normal si omeneste sa iti ajuti semenii neputiinciosi, batranii, in cazuri de dezastre, cum sunt inundatiile, dar in acest caz? Probabil ca le-a golit viscolul hambarele.
  Rusine taranilor romani lenesi care asteapta sa vina armata si jandarmii sa dea zapada si ei stau in casa si se uita pe geam. Si bravo taranilor adevarati care stiu sa se gospodareasca.
  Vorbesc intrucat am fost crescut la tara, am o bunica de 85 ani, care sta la tara, intr-un loc uitat de lume la Vaslui, unde nici vara nu intrii daca ploua, iar daca o intrebi daca are nevoie de ceva zice ca nu are nevoie de nimic, ba mai mult te intreaba daca daca iti trimite ea ceva, o pasare, un cas etc.
  Se pare ca in ziua de azi nu mai este valabila zicala ca vara iti faci sanie si iarna car, valabil este se pare, Pica para malaiata in…

  • De acord cu tine în ceea ce-i privește pe cei leneși și în putere, dar eu am donat pentru bătrâni, copii și pentru cei care nu au putut să dea singuri zăpada de 2 metri din poartă. Dacă o fi beneficiat și vreun leneș, asta e…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s