Măcar n-o să avem purici…

Cică zăpada asta gri care nu se mai topește naibii odată e toxică. Nuuu, nu m-aș fi gândit! 🙂  🙂  🙂 Normal că e toxică, doar s-au deșertat pe ea eșapamentele unui oraș întreg și nu-s dintre cele mai bune eșapamente, după câte camioane din secolul trecut mai sunt încă libere să circule prin urbe. A, și Dacii papuc. Și Forduri Transit, din cele puturoase, care trec cu un vălătuc negru după ele. [tuse]

Cică au găsit în ea plumb, nitriți, nitrați și reziduuri petroliere peste limitele admise. Nuuu, nu m-aș fi gândit! Cum așa? 🙂  🙂  🙂 Normal că asta au găsit, că mai sunt destule mașini care merg încă pe benzină cu plumb. Și, la fel, 98,8% merg cu benzină. Restul, cu gaz, da și alea trec pe benzină când vor un sprint sau când se termină gazul. (Cifra e din burtă, nu vă ambalați)

Cică au găsit și Lindan și DDT. Astea ar fi pesticide. De DDT știam, se dădea prin cotețe ca să stârpească puricii. De Lindan nu știam nimic, așa că am căutat și am aflat că vindeca și râia. Bun, acum chestiile astea chiar nu știu cum au ajuns în zăpadă, pentru că ar fi interzise de ceva ani buni. Ori românul are o durere la bască apropo de chestiile interzise (nuuu, cum să mă gândesc la asta?), ori au picat din cer.

Cred că ultima posibilitate e cea mai plauzibilă, nu-i așa?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s